Camping Ooh La La 2023

Aanmelden als co-creator 

Zijn de kosten voor jou wat hoog? Wellicht kun je iets voor ons betekenen. je krijgt dan korting op je ticket.
Dit jaar kunnen we natuurlijk weer een hoop ondersteuning gebruiken. Daarom zijn we op zoek naar alleskunners die willen meehelpen met opbouwen, knutselen, schilderen, organiseren, opruimen, wegwijzen, aansturen, klaarzetten, afwassen en meer.

Je kunt je aanmelden voor verschillende teams. Per team verschilt het wanneer je op het terrein aanwezig moet zijn.. 

TEAMS: 

OPBOUWTEAM: Zoals de naam van dit team al aangeeft: het opbouwteam is er voor om Camping Ooh La La op te bouwen. Je bent dus vooral actief voor dat alle bezoekers komen. Werkzaamheden zijn o.a,: tenten op bouwen, verlichting ophangen, parkeerplaats markeren, wegwijsborden plaatsen, podium opbouwen en allerlei opruimklussen. Tijdens het festival ben je dan zo goed als vrij. Het kan zijn dat je nog wel gevraagd wordt om incidenteel in te springen als er een tussentijdse opbouw klus te doen is.

Vereisten: je bent aanwezig vanaf zondag 6 augustus t/m zondag 13 augustus 23, je hebt geen fysieke beperkingen en je kent geen problemen maar alleen uitdagingen 

VERSIERTEAM: Het versier team zorgt voor de fijne, creatieve, gezellige en kleurrijke aankleding van het terrein. Ook tijdens het festival ben je bezig met het opleuken van het terrein, daar waar wat nodig is. Je mag je eigen fantasie helemaal laten gaan. Je werkt ongeveer 3 uur per dag.
Vereisten: je bent aanwezig vanaf maandag 7 augustus t/m zondag 13 augustus 23, je bent creatief en denkt buiten de box, en je kent geen problemen maar alleen uitdagingen.

SCHOONMAAKTEAM: Het schoonmaak team zorgt ervoor dat de douch- en toiletgebouwen schoon blijven, daarnaast zorgt dit team voor een veegschone zaal en voor het legen van de vuilnisbakken. Je werkt ongeveer 2 uur per dag in verschillende shifts die je met elkaar afspreekt.
Vereisten: je bent aanwezig vanaf dinsdag 8 augustus t/m zondag 13 augustus 23 je vindt het fijn om alles glimmend en spik en span schoon te maken... en je hebt een hoop lol. je kan als team op een ludieke manier gaan schoonmaken (verkleed bijvoorbeeld).

KINDERTEAM: Het kinderteam zorgt voor het leuk bezig houden van de kinderen. Daarnaast is dit team als ondersteuning actief tijdens kinderworkshops. Vooraf aan Camping Ooh La La kom je in een whatsapp groep om samen ideeën uit te wisselen. Tijdens het festival ben je ongeveer 3 uur per dag actief. Daarnaast ben je in de voorbereiding wat tijd kwijt. Je maakt samen met je team een rooster vooraf. Je werkt nooit alleen.  
Vereisten: je bent aanwezig vanaf dinsdag 8 augustus t/m zondag 13 augustus 23, je bent creatief en geduldig, je innerlijk kind is erbij, ervaring met het werken met kinderen is fijn.

VERKLEEDTENT-TEAM: Ieder jaar hebben we een tent vol met verkleedkleding en -  accessoires. De tent moet bemenst blijven om er op deze manier meer orde in te houden.  Je bent iedere dag 3 uur aanwezig in of in de nabijheid van de verkleedtent om toezicht te houden, daarnaast probeer je de kleding te fatsoeneren.  Je werkt er alleen, maar je bent niet alleen uiteraard, omdat er altijd bezoekers zijn die gezellig met je gaan kletsen tijdens het uitzoeken van de kleding. Daarnaast maken we het er gezellig zodat iedereen die dat wil er kan chillen. Vereisten: je bent aanwezig vanaf dinsdag 8 augustus t/m zondag 13 augustus 23,  je kunt alleen werken en het toch gezellig maken met anderen, je houdt van orde en netheid.

Heb je een team gevonden waar je graag bij wilt horen?

Kosten
Als jij dat wilt, krijg je fikse korting op de toegangsprijs. Je betaalt dan €110 voor het de tijd tijdens Ooh La La en de overnachtingen voor en evt na Camping Ooh La La. 

Meld je dan aan via https://www.lightspiritevents.com/a-70282095/camping-ooh-la-la-2023/camping-ooh-la-la-8-12-aug-2023-co-creator-ticket/. 

Stuur dan een mail naar oohlalacreaties@gmail.com

Eigen inbreng = belangrijk
Je hebt uiteraard de mogelijkheid zelf nieuwe dingen te bedenken, uit te voeren. We staan open voor vele nieuwe creatieve ideeën. We bouwen samen aan weer een fijn Ooh La La .