Camping Ooh La La 2023

Artiesten in 2023

Op het komende Ooh La La  zullen uiteraard alweer een hoop inspirerende artiesten gaan optreden. We zijn nog druk in onderhandeling, maar de volgende artiesten komen nagenoeg wel zeker:

Mahadeva

Mahadeva Mantradans!
Zingen en Dansen!
Een muzikale reis waarin je in vrijheid kunt zingen en dansen naar hartenlust. van klein naar groot van ingetogen naar uitbundig, opzwepend van binnen naar buiten en terug.
Ontmoeten, verbroederen en verzusteren.
Heerlijke dansbare Live Muziek, een fijne combinatie van mantra zingen en dansen.
Zing en Dans!  - Hou je niet in - Dans en Zing mooie God(in), - Beweeg maar mee met de muziek - Je bent geweldig en uniek!
liefs,
Mahadeva 


Amsterdam Faya AllStars

Neem een smeltkroes, giet daar een flinke hoeveelheid ska, jazz, latin en reggae in, voeg een snufje surf en rock toe, breng dit mengsel op een hoog vuur aan de kook, dan krijg je de unieke sound van de Amsterdam Faya Allstars.

Hun opzwepende "Jamaican jazz to the max" was snel een groot succes in binnen- en buitenland.


Na de lancering van hun eerste EP in 2012 tourden de Allstars door Duitsland, België, Frankrijk en Nederland, waar ze onder meer op Lowlands, Jazz in Duketown en Zwarte Cross gestaan hebben.

En bij diverse festivals als publieksfavoriet zijn uitgeroepen Ook bij zalen als Tivoli in Utrecht en Paradiso (2X) in Amsterdam ging het dak eraf. Inmiddels is er interesse getoond vanuit landen als Japan, Polen, Spanje en de VS. Het eerste album All minorities are the majority komt eind maart 2014 uit bij het Duitse Grover Records.

Oprichter en bandleider Remco Korporaal (altsax, zang) is zelf een absolute allstar met zo'n 30 jaar ervaring in de internationale muziekscene. Hij heeft onder meer gespeeld met legendarische bands als The Toasters en The Skatalites, en grootheden als Desmond Dekker en Ziggy Marley. In 2011 werd het tijd voor een eigen band, met een nieuwe sound. Omdat hij wilde breken met de bekende waarden in de ska-reggae ging hij bewust op zoek naar ervaren muzikanten met een totaal verschillende achtergrond. Een geslaagde zoektocht, want de muzikale en culturele tegenstellingen tussen de bandleden konden niet groter zijn dan in de huidige bezetting. De band bestaat uit gedreven musici uit alle windstreken. Met een Surinaamse bassist, een Indo blazerssectie, een Antilliaanse drummer, een gitarist uit Uruguay en een Armeense concertpianist vormen de Allstars een afspiegeling van kleurrijk Amsterdam, thuisbasis van de band. Een echte smeltkroes dus, die een spannende muzikale kruisbestuiving mogelijk maakt.

De Amsterdam Faya Allstars zijn:
Remco Korporaal – altsax, zang
Jukka Kiviniemi – bas, zang
Gregory Pataca – drums, zang
Pablo Minoli – gitaar
Howard Sie – tenorsax, toaster, zang
Haik Seth Paul – piano, zang 

Website: https://www.amsterdamfayaallstars.com


Dragonfly - Ecstatic Live Band

Kom en laat je verwonderen door de magie van intuïtieve muziek! WIJ ZIJN DRAGONFLY en we houden van Ecstatic Dance!
Omdat onze muziek volledig geïmproviseerd is, staan we in direct contact met de dansers.
Ze bewegen op onze muziek, wij reageren op hun bewegingen.

Energie stijgt en samen bereiken we grote climaxen en de ervaring van een natuurlijke trance.
Dan rusten we, huilen, lachen. En beginnen weer met het opbouwen van nieuwe climaxen. Allemaal zonder woorden. Gewoon geluiden en bewegingen, muzikanten en dansers.
Het gaat niet om "mooi" dansen maar gewoon om lekker je lijf vrij te laten bewegen op live muziek! Welkom!

MUZIKANTEN

Dymphi Peeters - Zang, Kora, Fluit
Terence Samson - Percussie
Freek Zwanenberg - piano, keyboard
Boudine van Slobbe - Percussion, Hang
Lex Pantelic - Gitaar, Tanboor, Griekse Baglama


Genre: Intuïtieve Wereldmuziek fusion, Geïmproviseerde muziek, Vocale improvisatie, Geluiden & ritmes, Dynamische gemengde sferen: opbeurend gevolgd door rustige muziek, of vice versa, afwisselend extatisch, wild, kalm, melodieus en ontroerend.
Website:  https://www.dragonflyecstaticdanceband.com/


Loïs 

Ik ben Loïs van L0is.music.

Ik schrijf sinds mijn 13e songteksten en gitaarmuziek, in eerste instantie als emotieregulatie techniek, en dat is uitgevloeid in iets wat ik graag met anderen deel en in verbind.

Mijn nummers zijn over het algemeen in het Engels geschreven en gaan over de emoties die we allemaal wel eens voelen en over archetypen die mij in mijn pad hebben geholpen en hopelijk ook voor andere betekenisvol kunnen zijn.

SInds november 2021 speel ik mijn nummers ook op podia en ben ik bezig met opnemen..Ik hoop mensen een moment te geven; een moment om in contact te staan met de natuur in ons, om ons heen en die van de mensen waar wij verbonden mee zijn.

De muziek komt vanuit het hart en breng ik over in een jasje van serene melodie en een warm, kwetsbaar stemgeluid.

Op dit moment ben ik bezig met het ontwikkelen van een EP; children of the earth, waar ik kleine schoonheden van het leven accentueer en het diepe in ga wat betreft verwerking en pijn, en vooral hoe die onderwerpen samen kunnen gaan. 

Spotify: https://open.spotify.com/album/6ESydRZBgt1zaQ54rZVnwS?si=xRXFEeLNSg-l2Ed_iyj3TQ
Apple music: https://music.apple.com/nl/album/the-river-flows/1628075085?i=1628075092&l=en


Healing Sound Movement & Friends

Afgelopen zomer heeft Renske Skills sporen achter gelaten bij verschillende muziek en dansfestivals en heeft ze veel optredens gedaan met live muzikanten en werkt ze samen onder de naam Healing Sound Movement en produceert ze samen met haar partner John Consemulder eigentijdse helende soundhealing muziek en ethnische wereld dans muziek onder de naam Songdancer. 


Naast haar werk als artiest begeleidt ze mensen ook op retreats in de Azoren waar ze nu woont met haar gezin en heeft ze een online programma voor mensen die graag willen werken met zang en helende stem en soundhealingprincipes.

Dit keer komt ze samen met 2 hangspelers Maui en Anastacia, percussionist  en Beatboxer Sven.

Deze combi zorgt ervoor dat je zowel in de opzwepende rhythmische en melodische muzieksferen word bewogen, waarbij je in verschillende ethnische dansinvloeden terecht komt en lekker kunt grooven en viben.

En daarnaast ook meer in soundhealing soundscapes kunt afdalen in de diepte van ontspanning en rust. De integratie van deze werelden worden samengebracht tot een helende dans en muziek concert.

We nemen je graag mee op reis in de wereld van geluid, vibratie, frequenties, trilling en licht.

line up:
- Renske Skills (zang/dans/soundhealing)
- Anastasiia Ionova (hang)
- Maui Sztioffstojewski-N'kikidouha Jr. (hang)
-  (percussie)
- Sven (beatboxer)

Websites: www.songdancer.nl  www.healingsoundmovement.com


Leadbeaters 

Na de luidruchtige scheiding van 's lands eerste streetgrass-formatie The Pedro Delgados bleef tussen de rockende puinhopen een zachte kern over.

Drie mannen, niet per se met baarden, maar wel met bravour en branie besloten als gelegenheidsformatie alleen bij gelegenheid te formeren.

Die gelegenheid diende zich al snel wekelijks aan en nu timmert Leadbeaters hard aan de folk-weg. Met eenmixed grill van Amerikaanse traditionals, oldtime, blues, bluegrass, folk engospel brengt het trio een muzikale obade aan de hopelozen, de klaplopers, de armoedzaaiers, de amokmakers en de buitenbeentjes.

Dat doen ze in beginsel met banjo, gitaar, contrabas en samenzang, maar hun hart en podium is groot genoeg voor gepassioneerde muzikale broeders. Denk daarbij aan namen als Thijs Elzinga en Hector Wijnbergen ('The Dutch Blues-brothers') van Maison Du Malheuren Breaking Levees, Alan McLachlan van The Scene en Sjako en/of dj Bone van de Sex Organs en Anomalys. En zo wordt ieder optreden een groots feest, waar kelen worden gespoeld, handen worden geklapt, voeten worden gestampt en lood wordt geslagen. Hulde!  

Sander – gitaar en zang (Skidmarks, Check 1-2, The Pedro Delgados)
Thomas – banjo (Human Alert, Hi-dramatic, Hackensaw Boys, The Pedro Delgados)
Arie – contrabas en zang (Asmodeus, Barking Bulls, The Pedro Delgados

Website: https://www.leadbeaters.net/


Muziek- en Theatergroep Klankpoort

De leden van Klankpoort zijn zowel acteurs als muzikanten. Ze zullen tijdens Ooh La La zich van allerlei kanten laten zien: korte performances, spontaan muziek maken bij het kampvuur, onverwachte acts uitvoeren en zijn zeer bedreven om een heerlijke klankreis te maken met allerlei bijzondere instrumenten. 
We laten ons verrassen.Vai Rosa

Een sprankelend, fris en eigenzinnig duo dat in hun optredens naast heartsongs bijzondere eigen liedjes ten gehore brengt. Twee prachtige zangstemmen, a capella of begeleid door gitaar en/of percussie.

Heidi Hogewind (muziektherapeute en stembevrijder) over de samenwerking met Sanne van de Wardt : "Het is zo gaaf dat we elkaar ontmoet hebben. Als we samen zingen stroomt de muziek vanzelf en onze stemmen zijn echt heel tof samen. Natuurlijk, helder. We inspireren elkaar en vullen elkaar aan."

Sanne (singer-songwriter): "Ik zing, spring en schrijf al vanaf jongs af aan. Melodieën en teksten komen op de fiets, onder de douche of wandelend in het bos. Ik trek ze aan hun haren deze wereld in en het liefst deel ik ze gelijk met Heidi, die aanvult of tweede stemmen bedenkt."

De liedjes hebben een prachtige frisse energie. Je hart gaat ervan stralen en je levenskracht stromen. De positieve herhalende boodschappen zijn als de stam van een oude eik: je kunt je eraan vasthouden en omhoogklimmen naar het licht. 


The Elements

The Elements zijn een Amsterdams collectief van kleurrijke musici uit verschillende culturele en muzikale achtergronden. Hun diepe onderlinge connectie is voelbaar tijdens hun intieme en spannende optredens, waarbij je wordt meegenomen op een muzikale reis tussen het mystieke en het magische, het hemelse en het aardse. De samensmelting van hun traditionele en contemporaine invloeden opent harten en gedachten, ze nemen je mee in een spannende ontdekkingsreis van vrijheid, connectie, reflectie, harmonie, passie en plezier!

Quinten Rutgers (gitaar/toetsen/zang)
Mame N'Diack Seck Thiam (percussie/zang)
Wasim Arslan (zang/percussie)
Hassie Dune (drums/N'Goni)
Ania Brzezinska (trompet/zang)
João Vedana (bas)