Camping Ooh La La  2022

              Catering op de Ooh La La Camping

Net als vorig jaar is het eten niet standaard bij de prijs inbegrepen. Je kunt zelf koken op de camping of je kunt ontbijt en een warme maaltijd bestellen. En wat is er fijner dan helemaal ontzorgd worden tijdens Oohlala zodat jij zoveel mogelijk kan genieten van het festival?

ONTBIJTBUFFET

Het ontbijt bestaat uit een buffet met brood en beleg, muesli met melk/yoghurt en warme havermoutpap. Voor ieder wat wils dus (€22,50 voor 3 dagen).

WARME MAALTIJD

De warme maaltijd tijdens de lunch is een voedzame vegetarische maaltijd van granen, peulvruchten en seizoensgroenten met de lekkerste smaaksensaties die ooit proefde (€30,00 voor 2 dagen en aanvullend de mogelijkheid om de donderdag erbij te boeken voor €15,00).
Voor de zondag is er vlak voor het vertrek nog de mogelijkheid een soep met brood te bestellen

Dus wees welkom en boek je eten snel aan via https://debsfood4soul.nl/winkel/
Naast de maaltijden, verzorgen we ook vanaf de middag losse gerechten en snacks als een dagsoep, tortilla en wellicht weer een broodje veggie hamburger. En uiteraard draaien we weer een bar zodat je o.a. een frisje of biertje kunt genieten tijdens het avondprogramma. Kortom van harte welkom op Oohlala en uiteraard ook bij ons kookteam.

We doen het met liefde voor jullie

Remko en Debby

De Gezonde Toverkeuken 
Debsfood4soul