Ooh La La Camping 2021

DJ's in 2021

Op het komende Ooh La La  wordt er veel gedanst!  Maar liefst is er vijf keer Ecstatic Dance en wellicht ook nog meer dansfeestjes. Er komen weer toppers van DJ's op onze Happening


Esta Polyesta

DJ Polyesta maakt een feest met Global Beats en Ethno House. Polyesta staat bekend om haar World Music- en Balkan Beats-sets, maar vanwege haar liefde voor elektronische muziek houdt ze er echt van om beats met etnische muziek samen te voegen tot een funky feel-good mix. Ze combineert muziek uit Afrika, Azië, het Midden-Oosten, Latijns-Amerika en Europa alsof er geen grenzen zijn, culturen en mensen in de dans verbinden. De stijl van Polyesta is vloeiend en vrouwelijk, opbeurend en leuk. "Dans is een feest." Polyesta is een DJ met een missie: breng wereldmuziek naar de clubs en festivals door etnische, akoestische geluiden te combineren met elektronische beats.  

Website:  https://estapolyesta.nl


Martyn Zij

DJ Martyn Zij is een populaire DJ in de ecstatic dance scene. Daarnaast draait hij geregeld op de bekende barefoot danceparties Nataraj. 

Hij heeft bijzondere smaak ontwikkeld voor verschillende genres van over de hele wereld, van grouding bass & beats en tribal grooves naar meer meditatieve en lyrische klanken. Deze combineert hij tot explosieve dansmuziek.
Hij produceert en remixt en brengt zijn sets op een funky manier in het hart van de danser.


Yarun Dee 

De muziek die Yarun Dee laat horen is een samensmelting van elektronische muziek met sjamanistische, tribale en oosterse geluiden van over de hele planeet. Het gevoel op de dansvloer is tegelijkertijd ruimtelijk en geaard. Subtiele en meeslepende melodieën, sterke en aardse beats. Ritmes die ervoor zorgen dat je lichaam wil dansen, je geest stil wordt en je wezen uitbreidt.  Yarun nu voornamelijk een all round Ecstatic Dance DJ. Hij draait wereldwijd bij verschillende Ecstatic Dance communities. 

Kareem Raïhani 

Shaman of Dance, Ecstatic Dance Master, Dance Floor Magician ... Kareem Raïhani is met veel namen genoemd voor de Ecstatic Dance reizen die hij wereldwijd maakt op festivals, bijeenkomsten, retraites en ceremonies. De enige manier om te begrijpen wat al die dansers voelen door de muziek van Kareem, is door het gewoon te ervaren!
Al meer dan 20 jaar deelt Kareem Raïhani zijn muziek door heel Europa en daarbuiten en mixt als geen ander verschillende stijlen van dansmuziek tot een happening van lichaamschuddende ritmes, sjamanistische vibes, hartopenende klanken, spiraalvormige melodieën en aanstekelijke grooves. Zijn sets bevatten veel van zijn eigen producties en remixen. Dicht bij het hart en Moeder Aarde zijn. Oude kennis respecteren en zich bewust zijn van moderne technologie. De dj-sets van Kareem zetten dansvloeren in brand!
Hij reikt altijd naar dat moment waarop de trance begint en de danser de dans wordt ...


DJ Goldmund

In zijn eigen woorden: "De reis is de sleutel in Ecstatic Dance. Ik vind het leuk om een muzikale reis te creëren, die bij elkaar opgeteld meer is dan de som van de afzonderlijke elementen.
Genieten is een integraal onderdeel, maar het hebben van een ervaring die overstijgt; dat de muziek lichaam en ziel naar ongewone plaatsen leidt, dat maakt een echte extatische dans speciaal. Mijn gevoel voor de reis komt voort uit mijn eigen avontuurlijke geest, altijd hunkerend naar de verwondering een berg te zien glinsteren in de zon, of een meer op een windstille dag, of de Pleiaden voor het eerst aan de nachtelijke hemel. Mijn belangrijkste invloed toen ik opgroeide was progressieve rock, de geweldige conceptalbums van weleer, ongelooflijke reizen op zich. Denk daarbij de geest van Afrika waar ik ben geboren en getogen, de trommel die de hartslag is van ons lichamelijk bestaan. Mijn keuzes zijn erg eclectisch, net als een essentieel onderdeel van de kernkwaliteiten van een DJ, om je die persoonlijke melange te brengen die je nergens anders zou kunnen vinden. Altijd dicht bij muziek blijven met een kern die de pure energieën weerspiegelt die in ons zijn belichaamd: kroon, hart en heupen, licht en donker. Diepe aarde en vulkaanuitbarstingen, euforische pieken in de stratosfeer. En een cello om je zachtjes aan te raken. Alle genres en stijlen zijn bouwstenen of hulpmiddelen om tijdens de reis te gebruiken - dit is de ongelooflijk creatieve schoonheid van dit medium