Camping Ooh La La 2022

Ecstatic DJ's in 2022

Op het komende Camping Ooh La La  wordt er veel gedanst!  Maar liefst is er vijf keer Ecstatic Dance en wellicht ook nog meer dansfeestjes. Er komen weer toppers van DJ's op onze Happening:

Esta Polyesta, Yarun Dee, Martyn Zij, Winged Wencke en QatWeazle.

             We dansen op het Engelen-Eiland buiten met koptelefoons

DJ ShivaniYi Kids Static in De Zonnedans

Esta Polyesta 

DJ Polyesta maakt een feest met Global Beats en Ethno House. Polyesta staat bekend om haar World Music- en Balkan Beats-sets, maar vanwege haar liefde voor elektronische muziek houdt ze er echt van om beats met etnische muziek samen te voegen tot een funky feel-good mix. Ze combineert muziek uit Afrika, Azië, het Midden-Oosten, Latijns-Amerika en Europa alsof er geen grenzen zijn, culturen en mensen in de dans verbinden. De stijl van Polyesta is vloeiend en vrouwelijk, opbeurend en leuk. "Dans is een feest." Polyesta is een DJ met een missie: breng wereldmuziek naar de clubs en festivals door etnische, akoestische geluiden te combineren met elektronische beats.  

Website:  https://estapolyesta.nl


Martyn Zij

Zaterdag 6 augustus 2022 - 10.00 uur.  Engelen-Eiland

DJ Martyn Zij is een populaire DJ in de ecstatic dance scene. Daarnaast draait hij geregeld op de bekende barefoot danceparties Nataraj. 

Hij heeft bijzondere smaak ontwikkeld voor verschillende genres van over de hele wereld, van grouding bass & beats en tribal grooves naar meer meditatieve en lyrische klanken. Deze combineert hij tot explosieve dansmuziek.
Hij produceert en remixt en brengt zijn sets op een funky manier in het hart van de danser.


Yarun Dee 

Vrijdag 5 augustus 2022 - 10.00 uur.  Engelen-Eiland 

De muziek die Yarun Dee laat horen is een samensmelting van elektronische muziek met sjamanistische, tribale en oosterse geluiden van over de hele planeet. Het gevoel op de dansvloer is tegelijkertijd ruimtelijk en geaard. Subtiele en meeslepende melodieën, sterke en aardse beats. Ritmes die ervoor zorgen dat je lichaam wil dansen, je geest stil wordt en je wezen uitbreidt.  Yarun nu voornamelijk een all round Ecstatic Dance DJ. Hij draait wereldwijd bij verschillende Ecstatic Dance communities. 


DJ QatWeazle

Zaterdag 6 augustus 2022 - 14.00 uur.  Engelen-Eiland 

DJ QatWeazle heeft altijd een verrassing voor je in petto. De ene keer neemt hij je mee op een magische reis door Wonderland, de andere keer beleef je een rauwe absurdistische horde waarin onoverbrugbare muzikale werelden elkaar in rap tempo volgen en omhelzen. De muzikale reis van DJ QatWeazle is er een die je niet snel zult vergeten. Naast de ritmische ophefklanken laat hij je ook kennismaken met gerafelde muziek: je kunt dansen met je eigen demonen en ze tijdens de dans weer aan het licht brengen. Als de reis voorbij is, ben je veilig thuis. DJ QatWeazle is ook een enthousiaste danser en dompelt zich graag onder in muziek tijdens de Ecstatic Dance. 


DJ ShivaniYi

Vrijdag 5 augustus 2022 19.00 uur - 20.15 uur De Zonnedans

EcstaticKids

Ga je mee op dansreis naar het land van de zon, de maan en de sterren. ShivaniYi neemt de kids voor het slapen gaan mee op reis naar het land van sterrenstof. Van onze tenen tot in de puntjes van onze vleugels dansen we naar het land waar je dromen uitkomen. Verhalen voor het slapen gaan, kunnen ook gedanst worden. Papa´s en mama´s dansen samen met hun Bengels tussen 4 en 11 jaar voordat ze naar dromenland gaan.

ShivaniYi danst al sinds ze kan lopen. In de dans wil zich altijd wel een verhaal vertellen, tussen de muziek door komt het tot leven. Ervaren in het werken met kinderen en grote mensen kinderen. ShivaniYi organiseert Ecstatic dance, geeft dans workshops, ceremonies en sacred Dance in haar Sacred Heart Tempel in Zutphen. En soms vliegen de draken mee om onze dansreis tot leven te brengen.

Deze engel verzorgd vanavond tussen 19.00 en 20.00 de Kidstatic

DJ Winged Wencke

Zondag 7 augustus 2022 - 10.00 uur.  Engelen-Eiland

Bevlogen, puur , gek, rauw, liefdevol, gepassioneerd en vanuit haar hart deelt ze haar liefde voor dans. In een eigenzinnige muzikale reis die afgestemd word op het moment , de dansers en de omgeving ontstaat een verdiepend en bezield verhaal .

"Ik hoop gewoon dat de dansers er net zo van genieten als ik. Ik word dood ongelukkig als ik niet kan dansen. "
Van jongs af aan danst Wencke waar anderen gewoon lopen. Haar studie aan de dansacademie kwam dus niet als een grote verassing. Wars van regeltjes en stramien werd het de opleiding docent dansexpressie, met als bijkomstig euvel folklore dans. Maar daar groeide juist haar liefde voor wereldmuziek en dans uit alle windstreken.
Daarna de wereld over gevlogen als danseres in het straattheater en bij thuiskomst werkzaam als docent yoga en pilates.
Toen de wereld stil viel kwam er tijd en ruimte voor het combineren van passies en werd Spiritdance geboren.

Live draaien in de natuur. De muziek afstemmend op omgeving en energie op haar mobiele dj booth. Dans ,meditatie en yoga als tools voor een innerlijke reis.
Fladderend, draaiend en dansend op haar Witchy, wicked, gypsy vibes nodigt Winged Wencke je uit helemaal jezelf te zijn, te dansen.

https://www.mixcloud.com/DJWencke/   https://bijwencke.nl/spiritdance/