Camping Ooh La La  2022

              OCHTEND RITUELEN

Nog voordat we gaan ontbijten, of voor de vroege vogels hebben we ook ochtendrituelen. 
Dat kunnen workshops zijn, maar ook zingen, yoga of wat dan ook.
Hieronder een opsomming.


Gayatri Mantra Recitatie 

Iedere ochtend om 8.30 uur in de Zonnedans

Fleur Leeflang

Diepe en stem openende ochtendmeditatie om met jezelf in het reine te komen en in verbinding met het aardse en het hemelse aan je verdere dag te beginnen. We zitten in een cirkel en reciteren (zingend opzeggen) de eeuwenoude Gayatri Mantra 108 keer in vier rondes van 27 keer per ronde. Na deze rondes volgt een korte stiltemeditatie en zingen we aansluitend nog drie mantra's. Elke keer dat ik zing is een nieuwe ervaring en ik nodig je uit te ervaren wat het jou brengt. Zorg dat je ontspannen rechtop kunt zitten en dat je wat te drinken bij je hebt.
Neem een (meditatie-)kussen mee om fijn op te kunnen zitten. 
DAGELIJKS OM 8.30 u)


BODY & MIND FLOW

Vrijdagochtend 8.30 u op het Stilteveld

Chantal van Heumen

Een sessie om heerlijk in je lijf te landen en je geest af te stemmen op het hier en nu. Afhankelijk van het moment maken we tijdens deze sessie een combinatie van Qi Gong, zachte yoga oefeningen, meditatie en (zelf)massage. Lekker in beweging komen en de stilte in de beweging vinden. Om daarna in meditatie over te gaan. Een heerlijke flow sessie om je dag mee te beginnen en afgestemd de dans of het festival in te gaan. Neem een kleedje of yogamatje mee en naar wens een (meditatie) kussen om op de zitten.
Chantal heeft een praktijk in de Traditionele Chinese Geneeskunde (Mana Gezondheidspraktijk) en is daarnaast actief bezig met Zijnsorientatie en Tibetaans Boeddhisme. Vanuit haar praktijk werkt zij als therapeut en Tui Na masseur. Ook geeft Chantal wekelijkse lessen voor body&mind, zoals Qi Gong en meditatie, alsook korte en lange retraites in Nederland en België. Tijdens de korte retraites en wekelijkse lessen ligt de aandacht op landen in het lijf, de energie vrij laten stromen en de genietkraan helemaal open te zetten.  

website: www.mana-gezondheidspraktijk.nl