Camping Ooh La La 2023

Camping Ooh La La 2023

9 - 12 augustus 2023

Ook in 2023 komt er weer een Camping Ooh La La

Het wordt dit jaar veel interactiever, zomerser, speelser en kunstzinniger. 

Samen kamperen op een prachtige locatie: Landgoed de Zonnebloem in Winterswijk; een prachtige natuurcamping met mooie plekjes en stekjes, een zwemwater vlak in de buurt, kinderspeelmogelijkheden en veel ruimte.

Velen zullen al weer uitkijken naar deze bijzondere kampeer-zomereditie.
We zullen ons best doen om je vier dagen lang te verrassen en je af en toe op het verkeerde been te zetten met behulp van uitdagend theater, beelden die het onderbewustzijn prikkelen, klanken om je innerlijke landschap te vergroenen en een zo breed mogelijk pallet aan workshops aan te bieden om te verdwalen en weer bij jezelf terug te komen. 

Tijdens dit zinnenprikkelende lange weekend kun je genieten van bijzondere theatermakers, poppenspelers, muzikanten, kunstenaars en entertainers uit binnen en buitenland die kunnen dienen als roze bubbelende inspiratieballonnen.

Daarnaast kun je deelnemen aan uiteenlopende workshops op het gebied van bewustwording, creativiteit, theater en ontspanning. Ook voor de kinderen is er een uitgebreid programma.

We zijn nu druk bezig het programma samen te stellen met vele nieuwe bijzondere acts.
We hebben live muziek, theateroptredens, DJ's, Ecstatic Dance, Straatperformers en nog meer verrassingen.

Je kunt je nu al aanmelden.
Voor de snelle beslissers: Vanaf 5 januari 2023 zijn de Vroege Vogel Tickets te koop.
Dat kan nu hier: https://www.lightspiritevents.com/c-4571217/camping-ooh-la-la-2023.Wees er snel bij want deze zijn vlot uitverkocht. Uiteraard zijn er daarna nog gewone tickets te koop. Meer informatie lees je >>hier<<.  HOUD DEZE WEBSITE IN DE GATEN!

THEMA Ooh La La 2023 - The Wizard of Mad Max
Lieve ooh lala liefhebbers, paradijsvogels, levensgenieters, uit je comfortzone zwemmers, magie gevers, levende legendes, sprankelende Mad Maxers, op deze editie worden jullie van harte uitgenodigd om je te laten onderdompelen door ons vernieuwde thema: The wizard of Mad Max (geinspireerd door The Wizard of Oz en Mad Max) - hierbij wordt jij als deelnemer uitgedaagd om je flink uit te dossen voor het levend decor op het allerleukste festival van Nederland.