Camping Ooh La La 2022

Ooh La La Theater Artiesten


String Power

String Power heeft een eigen tent, een plek waar hij helemaal zijn eigen sfeer creëert. Hij zal tijdens het festival als verschillende type persoonlijkheden optreden. Hij inspireert volwassenen en kinderen. En er is altijd MAGIE!

Ook dit jaar staat de groene tent van de Verdenciers op de Ohh la la camping.

Overdag met allerlei activiteiten voor kids en 'savonds als sfeervolle onderkomen voor tieners.

Tussendoor voor jong en oud liggen in de tent spullen om mee te spelen .

Maar er gebeurd meer voor jong en oud.

Frato Du neemt nog een Verdencieer mee en beleeft avonturen in het land van Ohh la la. Hier worden foto's van gemaakt voor een fotovoorleesboek voor mijn kleindochter.

Op het terrein verschijnen verschillende dingen met een paars lint, wat doe je, laat je het liggen of breng je het naar de Verdenciers.

Durf je mee te doen met het avontuur en een onderdeel van het boek te zijn of wil je foto's maken met de aanwezige camera.


Carmen Nichting

Even voorstellen....

Hallo! Ik ben Carmen en ik ben Theatermaker/Clown. De wereld is voor mij een grote bron van inspiratie, al sinds jonge leeftijd wil ik mijn fantasie delen met de rest van de wereld. Ik ben dol op absurdistisch theater, muziek (maken) op bijzondere instrumenten, dans, kostuums, schmink, maskers, poppentheater en decors. En ik kan moeilijk kiezen.

De afgelopen periode, in de 'C' tijd, heb ik me bezig gehouden met humor-fotografie, veelal samen met mijn 2 dochters, waarin ik eindeloos experimenteerde en al deze dingen samenbracht in één beeld, dat was één groot avontuur. Ik probeerde zoveel mogelijk uit, zo heb ik ook in deze periode de 'Theremin' ontdekt (dat is een heel bijzonder magisch muziekinstrument, het enige ter wereld dat je kunt bespelen, ZONDER aanraking...... )

Ik ga jullie verrassen met een nieuwe act, waarin ik zoveel mogelijk van het bovenstaande ga combineren.... Een muzikale reis, verweven met zoete (en soms minder zoete) bizarre klanken, vergezeld van een komische tragedie, waarbij je misschien zelfs wel empathie gaat voelen voor 's werelds meest gehate creatuur.... met vleugeltjes....

Laat je maar verrassen, dat is het leukste!Veronique

Op Ooh lala kijk uit naar ons pop up sign ....

Ik zal het tonen aan de start van het festival bij mijn camper 06-VFK-2 of ergens anders op het veld bijvoorbeeld het kampvuur het zal een aankondigingsteken van het onverwachte zijn:

Ineens kan een af hoc muzikaal Gathering moment ontstaan, een nieuw gezichtspunt, een helende sessie, massage, performance met dans en muziek, of een playshop af hoc naar behoefte buiten binnen, zo kunnen we bijvoorbeeld touwtrekken tussen vegetariërs en vleeseters... of een ander absurdistisch spel.

Merel mijn dochtertje en ik houden ook van grimeren daarvoor heb ik ecologische grime bij me. We kunnen de gezichten en armen en benen omtoveren tot een nieuw gezichtspunt zich ontvouwt. Dit hopen wij als liefdevolle bijdrage aan onze zielenfamilie op Ooh lala te doen. Ook kan ik een serieuze bijdrage doen door mijn opgedane wijsheid rond het kampvuur in verhaalvorm of juist in stilte via meditatie te delen. Het pop up teken popt steeds ergens anders op op Ooh lala en zal aankondigen wat ad hoc in de creatie ontstaat waaraan je kunt deelnemen of even bij stil staat om te genieten! Als je serieus een genezende sessie wilt, kan dat met een eigen financiële bijdrage: een gift aan ons Thuis!


Pauline Schilder

Heb jij een brandende vraag of een brandend verlangen? Madame fou folie de waaNzegster en hedona staan voor je klaar dit weekend. Beide hebben ze zo hun maniertjes om contact te maken met je onderbewuste. Ze zijn pas echt blij als ze je hebben laten verwonderen, weten aan te raken of mee te nemen in de magie van het spelen.

Pauline Schilder is de bedenker van deze 2 acts en wilt zich tijdens dit weekend nog meer laten inspireren om zo spontaan nieuwe performances te laten ontstaan. Spelen en transformeren in het moment is iets wat bij mij zo natuurlijk gaat.

Ik zal verschillende attributen meenemen om ter plekken belevingen in elkaar te zetten. Leuk om je te ontmoeten en samen te spelen! Net als jij ben ik benieuwd wat er allemaal zal ontstaan.