Camping Ooh La La 2022

 WE WERKEN AAN HET NIEUWE PROGRAMMA
VOOR 2022 !!! ffkes geduld nog 

Op deze pagina komt het programma te staan van de Ooh La La Camping. Hou deze pagina in de gaten, want het programma kan nog wijzigen en is nu in de maak. De kinderworkshops komen ook nog apart online (in progress). 

Naast het programma  zullen er ook spontane workshops, optredens of kunstuitingen ontstaan... helemaal op zijn Ooh La La's...


ARTIESTEN in 2022:

 scrol alvast lekker naar beneden <3 


FRALALAI  (Francesca Lai)

FRALALAI (Francesca Lai) is een Italiaanse harpspeelster, zangeres en songwriter en woont in Amsterdam.

Haar oorspronkelijke stijl, Keltisch en Mediterraan, is doordrenkt met dromerige Keltische sferen. Maar ze speelt ook Mediterrane en Midden-Oosterse stijlen die vol zitten van diepe en emotionele klanken. Fralalai omschrijft zichzelf als een neo-oeroude vrouwelijke troubadour die verschillende stijlen en talen samenvoegt in een interculturele mix die onze moderne tijd verbindt met de oude werelden.

Haar optredens leiden tot betoverende innerlijke reizen, waardoor je weer in contact komt met je emoties en met de natuur, en is het een aangename viering voor het hart.
Informatie: https://www.fralalai.com/


TRIPLE L - 

De Wereld heeft meer live muziek, licht en liefde nodig...

Wijnand:  "De beste concerten creëer je met het publiek samen."De intieme sfeer van een huiskamerconcert is hier de ideale gelegenheid voor. De drie mannen van Triple L weten als geen ander aan te voelen wat hun publiek nodig heeft. Van prachtige nummers waarbij niet alleen de tekst maar ook de stemmen van Wijnand Schippers en Ron Baggerman je raken, tot dansnummers waarbij Nippy Noya iedereen weet op te zwepen. Het vakmanschap van hun improvisaties is om heel stil van te genieten. 
Nippy Noya: Percussion 
Ron Baggerman: Ukulele, Chapman Stick, Touch Guitar, Hammond & Vocal
Wijnand Schippers: Ukulele & Vocals 


HEARTSONG

Heartsong betekent muziek vanuit het hart. Muziek voor bijeenkomsten waar het leven gevierd wordt. Muziek voor waar de vrijheid gevierd wordt. Waar mensen elkaar willen liefhebben en zich verenigd voelen in het diepste van hun wezen.
Heartsong maakt muziek als heling voor hart en ziel.
Heartsong maakt muziek in de sfeer van Jai Jagdeesh, Mirabai Ceiba, Snatam Kaur, Ajeet Kaur, Nessi Gomes, Woven Kin en vele anderen.
Met zangeressen Elisabeth Metselaar en Maartje Knuiman. Gitarist Frank Ong-Alok.
Mantra's en heartsongs, oftewel: muziek vol van liefde en genegenheid. 

Facebook pagina: https://www.facebook.com/HeartsongZutphen    


DJ ESTA POLYESTA

DJ Polyesta maakt een feest met Global Beats en Ethno House. Polyesta staat bekend om haar World Music- en Balkan Beats-sets, maar vanwege haar liefde voor elektronische muziek houdt ze er echt van om beats met etnische muziek samen te voegen tot een funky feel-good mix. Ze combineert muziek uit Afrika, Azië, het Midden-Oosten, Latijns-Amerika en Europa alsof er geen grenzen zijn, culturen en mensen in de dans verbinden. De stijl van Polyesta is vloeiend en vrouwelijk, opbeurend en leuk. "Dans is een feest." Polyesta is een DJ met een missie: breng wereldmuziek naar de clubs en festivals door etnische, akoestische geluiden te combineren met elektronische beats.

Website: https://estapolyesta.nl


LUCY SLANINOVÁ

Lucy Slaninová is een Tsjechische performer van tribal fusion buikdans,  etnisch dansen, yoga, stoel-danseres.

Creëert optredens en workshops voor verschillende soorten evenementen: festivals, bedrijfsevenementen, kastelen, middeleeuwse tavernes, solo of met live muzikanten, bands in Tsjechië en in het buitenland ook.

Ze ging klassiek, moderne dans en butó studeren. Studeerde ook school voor het ontwerpen van lichten en tekenkunst. Werd verliefd toen ze voor het eerst buikdanseressen zag. Daarna volgde ze lessen, seminars arabische pop, etnic zigeuners stijlen, Amerikaanse tribal stijl, tribal fusion, yoga.

Ze creëert eigen kostuums en heeft in Tsjechië  ook een dans- en yogaschool. Ze geeft meerdere shows in het buitenland: Italië, België, Nederland, Duitsland, Denemarken, Macedonië, Polen.

Wat is tribal fusion?Tribal fusion is een moderne vorm van buikdans. Het is een synthese van vele dansvormen. Bevat vaak elementen van Egyptische stijl, modern, jazzdans, breakdance, zigeuner. Lucy put uit vele traditionele vormen zoals flamenco, bhangra, kathak en andere folkloristische dansstijlen.


KORRIGAN CIRCUS

Korrigan Circus is een collectief van professionele muzikale elfen en dromers, verhalenvertellers en verstokte reizigers door de mythen en legendes van de magische wereld om ons heen.

Ze kennen het belang van de dans van de feeënwezens, omdat deze altijd de rotatie van de aarde hebben geholpen en ze weten dat als de wereld vandaag de dag niet meer draait, dit komt omdat de meeste van deze magische entiteiten zich hebben verborgen, bang voor menselijke waanzin.  

Stany "Tendraël" Cotter  Zang - Fluiten - Gitaar - Klavecimbel - Basgitaar - Percussie - Tibetaanse Kom - Tibetaanse Klokken 
Nicolas "Adimìr" Cotter Zang - Bouzouki - Gitaar - Basgitaar - Percussie - 
Loana Tabuteau - Zang - Fluiten - Percussie
Lena "Adasha" Plavšić  Zang - Percussie - Tibetan Bowl