Camping Ooh La La 2022

PuberZzz

Op Ooh La La is er voor iedereen wat te doen. Ook voor jullie; de pubers.
Alhoewel we natuurlijk weten dat we niks goed kunnen doen en dat jullie natuurlijk het liefst willen chillen, hangen en gamen, hebben we toch wel wat voor jullie dat misschien wel bere interessant is. UIteraard alles mag, niks moet.


Aanklooi'n met Carolien

Vrijdag en Zaterdag middag  17.00 uur locatie Zonneveld

Carolien Bijkerk

Hoi ik ben Carolien. En ik ga de tieners/jongeren ontmoeten om samen te hangen/chillen of sport/spel aan te bieden op oohlala. Kortom, wat aan te klooin.

Even kort over mezelf, Ik heb een stoere kant, ik doe veel aan krachttraining en powerliften (zo'n zware stang optillen enzo) maar ik hou ook van typische vrouwen dingen zoals haar en nagels, daarnaast ben ik mega-fan van sneakers😍!

Ik vind het heel leuk om contact te hebben met jongeren, want die hebben net als ikzelf, soms zin in hangen en soms zin in sport/spel.

Op het oohlala festival zullen er vrijdag en zaterdag momenten zijn dat er even niets boeiends te doen is voor de jongeren onder ons. Dat is kapot vervelend, ik stel mezelf daarom graag voor om die tijd ff leuk actief of chillend door te komen😃


Theater Werkplaats Ooh La La

Vrijdag en zaterdag 10.30 - 12.00 u afspreken bij PodiumTent

​Samen theatermaken met Coen Boot en Julien Smilde

Op het Ooh La La kan het theater natuurlijk niet ontbreken. Maar nog leuker is, is dat we dit samen zelf ook kunnen doen. In de Theaterwerkplaats is er alle ruimte je eigen ideeën vorm te geven. Dit gebeurt onder de bezielende leiding van Julien Smilde en Coen Boot.

Je hebt alle vrijheid om te kiezen wat je wilt gaan doen: als een typetje over het festival struinen, een kleine voorstelling voorbereiden voor het Open Podium.

We hebben een tent vol met verkleedkleding. Je kunt dus zo je typetje bij elkaar zoeken.
Je hoeft absoluut geen jarenlange ervaring te hebben, gewoon lekker beginnen. We hebben ook voldoende materiaal op te schminken. Pak die kans en speel je rol!


Vuurverven! met Manja

voor alle grote en kleine draken

vrijdagochtend 5 augustus 10.30 - 12.00 uur Locatie: Workshoptent Zonneveld 

Manja Gruson 

In ieder van ons gloeit een vuur. Soms voel je dit vuur als een minimaal waakvlammetje. Andere keren laait het op en verzengt het alles en iedereen in en om jou heen.
Wat is jouw relatie met jouw vuur, jouw pure levenslust, je passie en neekracht? Eer je het? Ontken je het? Ben je het kwijt? Of master je het?

In deze workshop verkennen en chanellen we ons eigen en elkaars vuur. Daarna schilderen we ons vuur met onze handen op onszelf, elkaar en het doek. Tot slot delen we onze ervaringen in de cirkel.
Welkom grote en kleine draken
Manja

Over Manja:
Als zelfstandig en verbindend heldervoelend wonderneemster, verzorgt Manja Gruson conscious healing artjourneys, ceremonies, cirkels, cirkeltrainingingen, coaching, teachings en readings. Ze is op fb en Instagram te vinden als Zaak van de Ziel..


Bomen met Roos

Vrijdagmiddag 14.30 - 16.00 uur  Roos Rijcken Vertekpunt: Kampvuur 

Even genoeg van de camping? Wandel een rondje mee met Roos door de natuur vlakbij het festivalterrein. We starten de wandeling met een wandelmeditatie. Daarna neemt Roos je mee langs allemaal prachtige bomen die hier groeien. Hoe herken je ook alweer een Wilg of een Els en hoe zit het met het wood wide web? Welke bijzondere eigenschappen hebben verschillende boomsoorten en hoe voelen ze aan? Een zalig rondje ongestoord bomen knuffelen, beluisteren, besnuffelen en bewonderen. Wat vertellen bomen ons? Aan de hand van het eeuwenoude druïdische bomenorakel kunnen we contact maken met de diepe wijsheid van bomen. Boom je mee?  
Website: www.bomenmetroos.nl


Drummen met Paul

zaterdagmiddag 14.30 - 16.00 u en zondagochtend 10.30 - 12.00 u locatie: Kampvuur

Paul op de Weegh

Afrikaanse drums of percussie ( Djembe en Duns) iets voor jouw om te leren? Of al langer bezig? Tijdens Oohlala is de gelegenheid om Djembe les te krijgen van een ervaren docent die je met basis-technieken al
snel een traditioneel ritme ( in polyritmiek) kan leren spelen. Ook wat meer ervaren mensen kunnen nog bij leren en lekker spelen natuurlijk. Djembe spelen is goed voor je hersenen, stress release, fijne motoriek, het aard je. Afrikaanse percussie is energiek, je kunt
goed je energie laten stromen . Muziek spelenderwijs leren in een leuke groep en setting. Techniek, ritme, samenspel, het komt allemaal
aan bod. www.paulpercussie.nl


Acro-Yoga met Ilma

zaterdagmiddag 14.30 - 16.00 u locatie: Kinderdorp

Ilma La Curandera

Hai Lieverds graag kom ik een vorm van verbinden met jullie delen die ook met mijn levens missie te maken heeft, helpen mensen zich fijn in hun lichaam te laten doen voelen.,
Acro-Yoga is een een speelse manier van contacten, elkaar zien en gezien worden, elkaar letterlijk onder steunen, ook is er leren in je zelf te vertrouwen, je zelf durven overgeven aan een ander en hoe dit proces vaak het vertrouwen in elkaar leert versterken. 


FakeNews met Floor

zaterdagmiddag 14.30 - 16.00 u locatie: Kinderdorp

Floor de Haas

workshop voor kinderen van 8 tot 12 jaar (1,5 uur)
Kinderen die dood zijn gegaan van verveling op school, een autoGELUK, een patatje vrede, 7 jaar pech door een omgezaagde boom...
: in de wereld van het nepnieuws kan ALLES gebeuren!
Samen gaan wij bedenken wat in onze wildste fantasie op camping Ooh La La kan gebeuren.
Die fantasie gaan we tekenen, schrijven of naspelen en fotograferen.
Alle maaksels komen als nepnieuws te hangen op camping Ooh La La. 

Floor de Haas
Ik geef hoogbegaafde kinderen tussen 8 en 12 jaar les in spelend
voelen; daarnaast heb ik een kinderpersbureau dat nieuws maakt voor de
achterpagina van een rotterdamse wijkkrant. Spelen is voor mij niet
'doen alsof', maar een manier om te ervaren en te onderzoeken wat echt
leeft in mij. Vaak kom ik daar niet direct bij en mag ik eerst mijn
schaduwkanten opzoeken op de vloer. Ik ervaar het als feestelijk en
louterend om echt alles mee te mogen nemen in het spel. De werkvormen
die ik geef komen voort uit oefeningen die ik zelf door de jaren heen
als heel waardevol heb ervaren in clownerie, stemexpressie,
haptonomie, theaterimprovisatie en NLP voor kinderen.


Aanwezige Spellen

Weerwolven

Wie zijn de weerwolven en wie de brave burgers? Als het dorp gaat slapen worden er mensen vermoord, maar wie heeft het gedaan. Lukt het de spelers om de weerwolven te ontmaskeren? Een leuk en spannend spel om met een grote groep te spelen. Weerwolven kan worden gespeeld met 8 tot wel 18 spelers! Je kan met minder mensen spelen, maar dan moeten er wel een aantal kaarten uit het spel gehaald worden.  


Waterpistolen

Een echt watergevecht in teams, wie weet hoe nat je wordt.


Boogschieten