Camping Ooh La La  2022

Specials :
we werken aan het aanbod voor 2022

Op de Ooh La La Camping zijn er naast de artiesten en workshopgevers ook mensen die iets speciaals aanbieden.  Iets bijzonders bijdragen en meer.

Jerry's Parfum Lab

Dit is een plek waar je meer te weten komt over geurbeleving.
Jerry heeft vele ingrediënten meegebracht waaruit hij ontelbare combinaties weet te maken. Het is dan ook zeer de moeite waard om te neuzen tussen die geuren.
Jerry vertelt je er graag meer over.
En als je het leuk vindt, stelt hij speciaal voor jou een geur samen die bij je past. 


Eddie Boschma - Fotografie

Ik leef al ruim 50 jaar mijn passies voor beeld en muziek, zowel beroepsmatig als als liefhebber/enthousiasteling.

Het spontaan op festivals fotograferen van kinderen, mannen en vrouwen, vaak zonder dat ze zich daar van bewust zijn doe ik de laatste 20 jaar, evenals videoclips creëren van tribal/tantrische en alternatieve dance-events en -workshops.


Ik speel ook sjamaanse ringtrommel, kleine percussie en verschillende soorten gitaren als begeleiding bij spirit- en mantrasong concerten, die ik organiseer of waarvoor ik regelmatig uitgenodigd wordt.

Bezieling en gevoel voor de schoon- en uniekheid van gelijkgestemden zijn de sleutelwoorden.
Ik kijk er naar uit om mijn talenten in te brengen tijdens deze kleurijke Camping Ooh La La.
Much Love - Eddie


Lemurian Vibes - Serena Cortini 

Er wordt gezegd dat de Lemurische kristallen een bijzondere kracht bevatten. Ze werden rond deze eeuwwisseling gevonden en zouden met eeuwenoude kennis geprogrammeerd zijn door de Lemuriërs en begraven in het zand zodat de mensheid wanneer ze er aan toe waren gebruik konden maken van deze kennis. Je kunt een Lemurisch kristal herkennen aan de coderingen in de vorm van horizontale streepjes.

Mijn verhaal:
In 2019 kocht ik mijn eerste Lemurische kristal en het was gelijk raak. Ik voelde een bijzondere energie bij dit kristal, kocht er meer en voelde iedere keer weer wauw...wat een liefdevolle intensiteit hebben deze kristallen en ze zijn ook nog eens super mooi om te zien. Ik ging kettingen maken en was niet meer te stoppen. Deze kristallen wilde ik delen. De kristallen maken mij nog fijngevoeliger. Ze ondersteunen mij om contact te maken met andere realiteiten/dimensies. Ieder kristal voelt als een persoonlijkheid op zich ze hebben allemaal zo hun eigenheid in energie.​Wat kun je zoal ervaren met deze bijzondere kristallen: het versterken van je intuïtie het activeren van je helder weten rust en ontspanning jezelf meer geaard voelen zelfliefde, eigenwaarde en vertrouwen verhogen van je frequentie/trilling creatiekracht bescherming een kado voor jezelf  


Ontspanningsmassages en Thaise massages - Sharonna Yoga

Sharonna van Waveren 

Mijn naam is Sharonna en ik heb me verdiept in de kunst van het ontspannen d.m.v. massage, yoga en meditatie. Na een aantal jaren gewerkt te hebben in het onderwijs als vakleerkracht lichamelijke opvoeding ben ik voor mezelf begonnen. Ik geef yogalessen in groepsverband of prive. Daarnaast geef ik massages; sportmassage, traditionele thaise massage, reiki of intuitieve ontspanningsmassage. Ook als je wilt leren masseren kun je bij mij terecht.  Ben je op zoek naar ontspanning en wil je bewuster in het leven komen te staan, kom en probeer een yogales bij mij en/of verwen jezelf met een heerlijke massage!

Love & Wisdom.


Helende Oliemassage en Energetische Healing 

Eline Ploeger

Als je tijdens alle activiteiten even tot rust wilt komen kun je bij mij terecht voor een fijne helende oliemassage in combinatie met energetische healing. Ik wil graag geven vanuit mijn hart, dus mijn behandelingen zijn op basis van donatie, ik ontvang ook graag vanuit het hart. Ik hoop je te zien op het festival! Liefs Eline 


Belo Mundo

Belo Mundo is  een reizende winkel op popfestivals, fantasiebeurzen, Ibiza, hippie, spirituele, fairtrade en handgemaakte markten.
De meeste van mijn artikelen zijn uniek en one of a kind, handgemaakt, van natuurlijke materialen en zo fairtrade mogelijk wat betreft arbeidsomstandigheden,  milieuomstandigheden en recycling.
Ik hou van reizen, culturen ontdekken en de mensen ontmoeten, en zien waar en hoe mijn mooie artikelen worden gemaakt om de artikelen zelf te kopen.
Hiervoor zullen de meeste items uniek zijn!
Als je het koopt, is het weg en wordt het vervangen door iets anders. Blijf ook hiervoor op de site kijken om steeds nieuwe artikelen te zien. Veel shopplezier!

https://belomundo.nl/