Camping Ooh La La  2022

Markt & Consulten

Op de Ooh La La Camping zijn er naast de artiesten en workshopgevers ook mensen die iets speciaals aanbieden. 

Theater van de Waarheid - Marian van Noort

In of bij de prachtige caravan van Theater van de Waarheid verzorgd Marian: tarotsessies en 'herschrijf je verhaal'-sessies (EFT) .

Een hele belevenis, want Marian weet je vanaf het begin gelijk te raken. Ze verwelkomt je heel liefdevol en gastvrij zodat je gelijk in de ontspanning komt. Hierdoor kan ze goed met je contact maken. 

Emailadres: info@spiritainment.nl
Telefoon: 0650212724
website:  www.theatervandewaarheid.nl 


De liefde Fieren met mooie LiefdesRituelen - 

Coby Geertsma- Van Tilburg 

Coby (bekend van Dansklooster) en Lienke komen met 'Fier de Liefde' naar de Olala camping. Om met jullie de liefde met rituelen te vieren.

Een bekend en oud ritueel is Handfasting. Oorspronkelijk was het een oefenhuwelijk, voor een jaar en een dag. Ik verbind de handen met mooie koorden of linten. Handvasting hoeft niet voor de eeuwigheid te zijn. Tegenwoordig kan er veel meer, het is jullie verbintenis. Voor hoelang gaan jullie je verbinden? Voor dit weekend, voor zolang de liefde jullie dienstbaar is? Voor eeuwig? Ik ben benieuwd!

Het ritueel wordt onder ander door de Kelten, de pegans en de humanisten gevierd. Het is een verbintenis die door de aarde en de elementen wordt gedragen. Naast dit bekende ritueel geeft Coby ook vorm aan minder bekende liefdesrituelen. Bijvoorbeeld cacao-, kaarsen-, ying-yang- liefdesrituelen.

De liefde wordt gevierd door jong en oud, door bellen, koorden, linten en andere mooie intieme en vrolijke rituelen. Coby heeft bij The School of Celebrancy en aan de universiteit van Humanistiek liefdesrituelen bestudeerd en begeleidt met Dansklooster al jarenlang ceremonies. Kom je samen met je partner, vriend, vriendin, vriendenclubje of alleen de liefde vieren?

Je kunt bij haar mooie koorden en linten kopen die te gebruiken zijn voor het handvasten, of te dragen zijn als een prachtig sieraard. En je kunt een liefdesceremonie boeken bij Coby. Ook verkopen ze bellenblaasstokken om de mooiste bellen mee te blazen.

www.Fierdeliefde.nl


Lot of Toys - Lotte Westerman

Genotsexpert Lot: 'Weten wat je wilt in bed en daar om durven te vragen, geeft je leven meer glans. Niet alleen in de slaapkamer, ook daarbuiten. LOT of toys geeft je het zelfvertrouwen en de hulpmiddelen om je orgasme te claimen. Sinds ik experimenteer in bed voel ik me veel vrijer, ook met mijn partners. Door te weten waar je opgewonden van raakt en hoe je het best klaarkomt, kun je ook je partner veel beter sturen. Dat geeft zelfvertrouwen en kracht. Die energie neem ik mee in de rest van mijn dag. Weten wat belangrijk voor me is en wat ik wil, zorgt er simpelweg voor dat ik me ook uitspreek op andere vlakken in het leven. Een goed speeltje en een fijne dynamiek in de slaapkamer helpt daarbij. Daarnaast vind ik veiligheid en respect heel belangrijk. Mijn lichaam en gezondheid zijn belangrijk voor me, dus naast dat een speeltje effectief is en er mooi uitziet, moet het ook passen bij de eisen van nu op het gebied van duurzaamheid en natuurlijke materialen, juist om er optimaal en veilig van te genieten.'

www.lotoftoys.com 


HeelSaam Massage, intuïtieve energetische massage  - Eva Oomen

Een massage afgestemd op jou

Bij HeelSaam Massage krijg je een massage afgestemd op waar jouw lichaam op dit moment behoefte aan heeft. Niks is gek.

Neem mee wat er op dat moment in je leeft.
Adem in en adem uit, zucht en steun, huil en lach, ontspan.

Mijn naam is Eva Oomen en ik ben sinds 2022 werkzaam bij praktijk Naturel in de Abrikozenstraat in Den-Haag. Praktijk Naturel is een praktijk waar ik, samen met mijn collega's, op onze eigen manier werken aan jouw fysieke en mentale gezondheid. Trauma werk, Thaise massage, voeten fysiotherapie, reiki, sjamanistisch werk Psych-K(ey) en nog veel meer!​

Ik heb diverse massage opleidingen gevolgd. Hot stone massage, wellness, klassiek, stoelmassage, aromatherapie en Thaise gezichtsmassage. Daarnaast heb ik veel ervaring met lichaamswerk, actieve meditaties en een onuitputtelijke interesse in de menselijke anatomie en psychologie. Ik ben mijn kennis altijd verder aan het uitbreiden.

Het allerliefst laat ik de controle los tijdens het masseren en laat ik me leiden door jouw lijf en mijn gevoel. Omdat je tijdens een massage alles kunt tegenkomen nodig ik je ook altijd uit om je vrij te voelen met wat er komt, zonder gene. Ik probeer altijd zoveel mogelijk veiligheid te creëren. 

Info:

e-mail: evaoomen@gmail.com
website: https://evaoomen.wixsite.com/heelsaammassage
telefoon: 0624934698
instagram: https://www.instagram.com/heelsaammassage/
facebook: https://www.facebook.com/evaoomenheelsaam/


Shambala Books & Jewelry  - Edwin van der Heijden

verkoop en workshops

Shambala Books & Jewelry. Elden ring. Handgemaakte spirituele sieraden met een ziel /|\. Sieraden met een bijzondere betekenis in de vorm van een symbool. Handgemaakt betekent bij Shambala Books & Jewelry ook echt 100% handgemaakt. Shambala Books & Jewelry is een eenmanszaak, ik doe alles zelf. De website, de sieraden (gediplomeerd edelsmid) en de verkoop van tweedehands spirituele esoterische boeken. Ik sta voor wat ik doe, en garandeer 100% tevredenheid. 
Tijdens Ooh La La zullen er ook workshops bij de stand van Shambala te volgen zijn: zelf edelsmeden!!!

Shambala Books & Jewelry
Emailadres: info@shambala.nu
Telefoon: 0680089204
https://www.shambala.nu 

Instagram: shambala_books_and_jewelry 


Life Creations - Lucy Schaaphok

Life Creations verkoopt materialen voor het maken van SoulCollage® kaarten en art journals.

Over Lucy:

Ik was ook altijd erg nieuwsgierig en ging graag met mijn moeder naar de bibliotheek om boeken te halen, die ik dan verslond. 
Ik bracht het creatieve en psychologie samen en ontdekte SoulCollage ® en dat leidde tot het werk wat ik nu doe waarin het werken met mensen op het gebied van innerlijk leiderschap mijn expertise is geworden.Mijn benadering in innerlijk leiderschap en welzijn brengt de innerlijke wereld samen met de buitenwereld, met het in balans brengen van de intuïtie en de ratio.

Een authentiek leven creëren

Ik werkte veel met vrouwen en zag prachtige vrouwen die zichzelf klein maakten. Vrouwen met heel veel talenten, potentie, zachtheid en warmte, maar die de innerlijke criticus in hun heel veel ruimte geven..

Bedrijfsnaam (eventueel): Life Creations
Emailadres: info@lucyschaaphok.nl
Telefoon: 06-42546969
website  www.lucyschaaphok.nl
www.lifecreationsshop.nl


Miranda's Ooh La La Kraam


Eddie Boschma - Fotografie

Ik leef al ruim 50 jaar mijn passies voor beeld en muziek, zowel beroepsmatig als als liefhebber/enthousiasteling.

Het spontaan op festivals fotograferen van kinderen, mannen en vrouwen, vaak zonder dat ze zich daar van bewust zijn doe ik de laatste 20 jaar, evenals videoclips creëren van tribal/tantrische en alternatieve dance-events en -workshops.


Ik speel ook sjamaanse ringtrommel, kleine percussie en verschillende soorten gitaren als begeleiding bij spirit- en mantrasong concerten, die ik organiseer of waarvoor ik regelmatig uitgenodigd wordt.

Bezieling en gevoel voor de schoon- en uniekheid van gelijkgestemden zijn de sleutelwoorden.
Ik kijk er naar uit om mijn talenten in te brengen tijdens deze kleurijke Camping Ooh La La.
Much Love - Eddie